Muutama kisa taas kisattu, kovempaakin voisi liikkua

2020-07-30

Kaavailemani kisatauko jäikin melko lyhyeksi, kun jalan tuntemukset ovat olleet nyt paremmat. Huoltavat treenit ovat siis tehonneet ja uskaltauduin kisaamaan.

Toissa viikolla kävin Kannuksen aluekisoissa ja matkana oli taas 800 m. Hyvin oli porukkaa lähtenyt kisoihin. Kasillekin starttasi kaksitoista juoksijaa. Tavoitteenani oli taas juosta mahdollisimman lähelle kahta minuuttia, mutta vieläkään ei oikein liikahtanut. Aika 2.05 ja osia. Maalissa neljäntenä. Ihan hyvä juoksu oikeastaan, kun valmistautuminen oli lähinnä huoltavaa treeniä eikä esimerkiksi tehollisempia lajiharjoituksia ole pystynyt tekemään kunnolla. Hyvä oli jokatapauksessa saada nyt kisatuntumaa. Jos tässä saisi tuon jalan täysin kuntoon ja pystyisi tekemään hyviä nopeuskestävyystreenejä/lajiharjoituksia niin loppukaudesta kasi voisi jo liikkua – en edelleenkään ole tästä kovin huolissani.

Tällä viikolla kävin testaamassa Nokialla estekuntoa Hämsyn pm-kisojen 3000 m esteissä. Tavoitteenani oli taas juosta 9.30-9.40 aika, ja tällä kertaa pääsin kyllä lähelle 9.40 aikaa. Aika 9.44,67. Ihan ok taas joo, mutta kovempaakin voisi juosta. Tällä kertaa meni suunitellussa aikataulussa jonnekin kahteen tonniin, muutamalla viimeisellä kierroksella tuli vain liikaa sekunteja. Hyvä parannus kuitenkin edelliseen estekisaan. Jalka kesti myös aitomista/esteiden ylittämistä, eikä kisan jälkeen ollut kipuja. Tästä on hyvä jatkaa!

Comments are closed.