Teen kuvataidetta jatkuvasti, monista eri lähtökohdista. Maalaan monesti ihan omana luovana prosessina, mutta myös esimerkiksi tilaustöinä. Omissa projekteissani voin suosia joitakin tiettyjä aiheita, mutta muuten kuva-aiheet kyllä vaihtelevat. Sivuillani voit tutustua tarkemmin kuvataiteeseeni. Ilmoittelen myös ajankohtaisista projekteistani täällä. Kirjoittelen muutenkin aika ajoin sivuillani taiteestani.

Teen tilaustöitä asiakaslähtöisesti. Projekteja on hyvin erilaisia ja teoksien aiheet vaihtelevat luonnollisesti paljonkin. Teoksien lähtökohtina voivat olla esimerkiksi tekstit, ideat, erilaiset kuvat, valokuvat jne.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit taiteestani. Sivuiltani löytyy esimerkkejä toteuttamistani töistä ja projekteista. Kuvagallerioista näet millaisia teoksia olen toteuttanut ja myös millaisilla tyyleillä maalaan. Kuvagalleriat eivät ole myyntigallerioita ellei toisin mainita.

Huomiona että aikataulut ovat kuvataidetilauksissa yleensä huomattavasti pidemmät kuin esimerkiksi graafisen suunnittelun tilauksissa. Graafisen suunnittelun projektit ovat usein nopeatempoisempia (projektin kestot muutamia tunteja, muutamia päiviä ja/tai muutamia viikkoja jne työnlaajuuden mukaan). Tähän verrattuna kuvataiteen projektit kestävät yleensä hieman pidempään, luonnoksista teokseen/teoksiin on hyvä yleensä varata useampi viikko. Projektin laajuus määrittää lopulta työnkeston. Työnkestosta teen arvion jo projektin alkuvaiheessa.

Kuvagalleria:

Uusimmat taulut, myyntigalleria:

Kuvagalleria, myyntigalleria:

Myyntigallerioiden taulujen hinnat tästä linkistä.


Kuvagalleria, projektiesimerkit:

Comments are closed.