Sivusto lyhyesti

Olen graafinen suunnittelija, Taiteen maisteri. Suunnittelutöiden lisäksi teen kuvataidetta. Toimin Kuopiosta käsin. Olen myös aktiivinen kestävyysjuoksija. Sivustoni on yritykseni Väinö Klemola Design kotisivu. Yritykseni päätoimialoja ovat graafinen suunnittelu / muotoilu ja mainonta. Myös kuvittaminen ja kuvataide ovat yritykseni toimialoja.

Yritykseni toimi aktiivisesti vuosien 2011-2014 ajan ja aloitin toiminnan taas uudelleen 2019. Toimintani painottuu joustavasti graafisen suunnittelun taittotöistä kuvataiteisiin.

Sivustoltani vainoklemola.fi löytyy graafisen suunnittelun palveluni ja referenssejäni. Sivustollani päivitän myös kuvataideprojektieni tilannetta. Lisäksi sivuillani ruodin kestävyysjuoksuun (ja yleisurheiluun) liittyviä asioita. Yhtenä prosessina kirjoittelenkin myös sivustolle blogia, jossa käyn läpi kaikenlaisia asioita vapaasti. Kirjoittaminen tulee varmaankin käsittelemään enimmäkseen urheilua, taidetta ja muotoilua. Blogikirjoittaminen on minulle vielä suhteellisen uusi asia – aika näyttää siis, millaiseksi tämä prosessi muotoutuu.

Comments are closed.