vainoklemola.fi -sivusto


Olen graafinen suunnittelija, Taiteen maisteri. Suunnittelutöiden lisäksi teen kuvataidetta. Toimin Kuopiosta käsin. Olen myös aktiivinen kestävyysjuoksija. Tämä sivustoni on yritykseni Väinö Klemola Design kotisivu. Yritykseni päätoimialoja ovat graafinen suunnittelu / muotoilu ja mainonta. Myös kuvittaminen ja kuvataide ovat yritykseni toimialoja.

Valmistuin Lapin yliopistosta graafisen suunnittelun koulutusohjelmasta 2010. Graafisen suunnittelun yrittäjänä aloitin heti 2011 ja yritykseni toimikin aktiivisesti vuosien 2011-2014 ajan. Aloitin toiminnan uudelleen 2019. Toimintani painottuu joustavasti graafisen suunnittelun taittotöistä kuvataiteisiin.

Näiltä internetsivuiltani vainoklemola.fi löytyy graafisen suunnittelun, kuvittamisen ja kuvataiteen palveluni. Sivustolleni päivitän kuvataideprojektieni tilannetta. Lisäksi sivuillani päivitän kestävyysjuoksuun ja yleisurheiluun liittyviä asioita. Sivusto on kuitenkin lähtökohtaisesti yrityksen kotisivu.

Yhtenä prosessina kirjoitan blogia, jossa käyn läpi kaikenlaisia asioita vapaasti. Blogikirjoittaminen on minulle vielä suhteellisen uusi asia – aika näyttää siis, millaiseksi tämä prosessi muotoutuu.vainoklemola.fi

Comments are closed.