Hallikauden kisoja ja treenailuja

2024-02-15

Treenit kulkeneet edelleen hyvin ja nousujohteisesti. Joensuun avoin pm-hallikisa ei tosin kulkenut oikein: 1500m aikaan 4.23. Alle 4.20 olisi kyllä pitänyt mennä, vähintäänkin. Hapotuksen iskiessä noin kahden kierroksen jälkeen jalat iskivät vain jumiin ja matkanteko vaikeutui. Ei kuitenkaan täysi katastrofi, lähinnä juminen juoksu.

Treeneissä olenkin nyt tehnyt enemmän anaerobisia nopeuskestävyysharjoituksia, unohtamatta tietenkään aerobista perustekemistä. Toivotaan että vauhti säilyisi näin paremmin keskimatkoilla. Voimaa kevyillä painoilla, vauhtikestävyyttä ja nopeutta olen myös pitänyt ohjelmassa. Nyt hallikaudella tosin muutamien viikkojen kohdalla on pitänyt ja pitää toki keventää harjoittelua kisoja varten. Ensi viikonloppuna olisikin ajatus juostu SAUL:n SM-halleissa Jyväskylässä M40-sarjan 1500m. Harjoituksien puolesta on hyvä fiilis. Lisäksi juoksen RRR:n joukkueessa 4 x 200m viestissä, joka on kyllä tosi sprinttiä meille kestävyysnylkyille. Hienoa kyllä pitkästä aikaa juosta myös viestijuoksuakin!

Jes, saa nähdä siis miten askel rullaa Hipposhallin 200m lyhytradalla. Luottavaisella fiiliksellä joka tapauksessa kisailemaan!

Comments are closed.