Yrityksen käynnistelyä ja kisailua

Vähitellen nämä sivut on tässä rakentuneet ja nyt ajattelinkin kirjoitella jotain tänne blogiin tilanteistani. Sivusto ei siis ole mitenkään valmis eikä oikeastaan tarvitse ollakaan. Facebookiin tuli väännettyä myös tuossa nuo yrityksen Facebook -sivut, ja niitä voi siis käydä tsekkaamassa (ja tykkäämässä : ) osoitteessa: https://www.facebook.com/vainoklemoladesign/
Kaikkea säätämistä on siis riittänyt hyvin yrityksen asioissa yleensä ja toiminnan käynnistämisessä ; )

Urheilun suhteen treenit on kulkenut nyt kyllä hyvin. Lenkillä on käyty säännöllisesti ja kovuutta on haettu mm. tehokkaista ratavedoista. Tekeminen alkaa myös näkymään kisatuloksissa. Eilen kisailinkin Jyväskylässä, JKU:n Elokuun kisoissa (27.8.). Mukavasti oli porukkaa urheilemassa Harjulla ja hyvin lajeja tarjolla kaiken kaikkiaan. Itse juoksin 10 000 m ja tuloksena uusi oma ennätys 32.17,77 (sijoitus kisassa toinen). Ajattelin ennen kisaa sellaisen 32.30-32.50 ajan olevan realistinen oikein hyvällä juoksulla. Tulos oli siis huomattavasti parempi, mitä ennakkoon olin ajatellut. Olosuhteet olivat loistavat, tyyntä ja lämmintä – mikäs siinä siis juostessa! Ja tosiaan tyytyväinen voi olla juoksuun silloin, kun oma ennätys kohenee. Aikaisempi oma enari tällä matkalla 32.28,23 oli vuodelta 2007. Nyt siis aikaan hieman parannusta. Tästä on hyvä jatkaa harjoituksia ja kisailuja!

Eipä tässä muuta tällä kertaa, pittää palautua kisasta ja palautuessa onkin hyvä vääntää vaikka näitä yritysasioita. Huomiona, että laitan varmaankin jossain vaiheessa myös palaute- ja kommentointi -lomakkeet sivuille; ensin pittää selvitellä kuitenkin muutamia teknisiä juttuja näiden suhteen ; )

Palaillaanpa asiaan!

Comments are closed.