Ylimenokautta vielä vähän jäljellä

2019-10-11

Muutama viikko on jo tullut huilailtua kovemmasta harjoittelusta. Tekemistä on kyllä silti riittänyt ihan mukavasti, projekteja jne. Ylimenokausi, eli kisakauden jälkeinen kevyempi jakso, alkaa olemaan nyt siis itellä loppuvaiheessa. Tuli liikuttua ihan hyvin tällä kevyemmälläkin jaksolla. Pääasiassa olen käynyt tällä jaksolla kerran päivässä kevyehköllä juoksulenkillä, välillä reippaampiakin. Lisäksi tein myös muutaman kevyen pyöräilylenkin.

Tekisi mieli kyllä juosta vielä jokin maantie- tai maastokisakin tämän syksyn aikana, mutta todennäköisemmältä näyttää nyt, että aloittelen vain seuraavaa harjoituskautta melko pian. Tottakai voin juosta kisojakin hyvinä testeinä ja treeneinä. Pittää katsoa. Mitään tarkempia kisasuunnitelmia ei kuitenkaan syksylle ole.

Ensi viikolla voisi aloitella tehokkaamman harjoittelun – tai no, viimeistään sitä seuraavalla viikolla. Kiirettä ei vielä oikeastaan ole, tarkoitus on harjoitella kovaa ja monipuolisesti. Liian kovilla määrillä ja tehoilla en aio kuitenkaan aloittaa – kesään on vielä aikaa. Enimmäkseen pitää harjoitella maastossa ja maantiellä. Melko paljon myös sisätiloissa, lähinnä Kuopio-Hallilla.

Comments are closed.