Muutama kisa sinne tänne

2020-02-12

Kovia harjoituksia olen mättänyt ja määrällisesti olen takonut ihan kohtalaisesti vielä kesken olevan hallikauden aikana. Enemmänkin voisi juosta, periaatteessa, mutta tietty maltti on ollut paikallaan. Treenien ohessa juoksin taas muutaman kisan, toissa viikonloppuna Jyväskylässä 3000 m ja viime viikolla Kuopiossa 200 m. Jyväskylän kisa ei kyllä mennyt ihan putkeen, aika 9.09 ja sijoitus 10:s (11 taisi tulla maaliin). Juoksu oli melko voimatonta ja olin yllättynyt miten huonosti sitä voi juosta, sillä treenit olivat viikolla kulkeneet hyvin. En ole huolissani, jo seuraavalla viikolla treenit kulki taas.

Kuopion 200 m kulki jo sitten paremmin, sentäs alle 26 sekunnin: 25,98. Toisaalta, olen kyllä 200 m joskus vähän kovempaakin juossut. Lähinnä kestävyyspainotteisella harjoittelulla, juurikaan keventämättä treeniä, nyt juostu aika on kuitenkin ihan ok. Keventämällä ja pienemmillä “kestojumeilla” olisi voinut jo tästä ajasta lohkaista jonkin verran, ainakin muutaman kymmenyksen. Sijoitus oli 8:s eli yleisen sarjan viimeinen tässä kisassa. Hyvää nopeustestailua ; )

Tällä viikolla oon taas jatkanut määrällistä treeniä, ja alkuviikon määräintervalli olikin sen verran kova että pitää ainakin yksi kova harjoitus passata tältä viikolta. Takareisikin kipuilee välillä, mut ei haittaa menoa!

Comments are closed.